2017 – 2018 Sonbahar Kış Sezonu Makyaj Modası

Yaz aylarının artık sonlarına doğru gelindiği şu günlerde yavaş yavaş yeni sezon ile ilgili bazı ipuçları da gelemeye başladı. Yapılan defileler ve söyleşiler ile elde edilen bu ipuçları arasında makyaj trendleri de yerini aldı.  Yeni sezon içersinde yerini alacak olan makyaj tonları ve trendlerini sizin için araştırdık.

makyaj

makyaj

Koyu Kırmızı Ruj

Geçtiğimiz sezonda makyaj modası içersinde yerini alan koyu kırmızı rujlar yerini koruyan moda trendi olarak dikkat çekiyor. Her dönem olan popülaritesini korumayı başaran ve klasik bir etkiyi çizen koyu kırmızı ruj, özellikle açık tenli bayanlarda daha güzel bir etki yaratıyor.

Parlak ve de Yumuşak Tonlu Dudaklar

Parlak ve yumuşak tonlu dudaklar trendi içersinde anlaşılan o ki yeni sezonda doğal makyaj da yerini alıyor. Canlı, doğal ve yumuşak bir tona sahip olan dudaklar yeni sezon içersinde tercih edilecek olup, özellikle dudak parlatıcıları bu anlamda ilk seçenek arasında yerini alacak gibi görünüyor.

Doğal Kaşlar

Birkaç sezondur dikkat çeken doğal kaş uygulaması yeni sezonda da yer alıyor.

makyaj modası

makyaj modası

Gizemli Dumanlı Gözler

Derin bakışları tercih edenler için oldukça etkili bir makyaj uygulaması olan dumanlı göz makyajı yeni sezonda da moda trenleri arasında bulunuyor.

Renkli ve Işıltılı Gözler

Renkli ve ışıltılı göz farları ise gökkuşağı etkisi yaratmayı sevenler için geliyor.

Yorum Ekle