2017 Dekorasyon Trendleri

Moda her yerde kendini gösteriyor ve moda deyince sadece insanların aklına kılık kıyafet gelmemeli. Nitekim modanın o sezon ki trendlerinden dekorasyonda etkileniyor.

Dilerseniz şimdi 2017 sezonunda karşımıza çıkan dekorasyon trendleri neler onlara bakalım. Eğer yeni bir ev döşemeyi düşünüyor ya da mobilyaları değiştirmeyi planlıyorsanız yazılanlara kulak kabartmanızda fayda var.

dekorasyon trendleri

dekorasyon trendleri

İşte O Trendler

  • Ahşap ama özellikle masif ahşap çok ama çok moda. Hem yerlerde, hem masa sandalye olarak, hem kitaplık olarak. Özellikle masif olan ürünlerde çağdaş tasarımlar seçerek evlerinize bambaşka bir hava verebilirsiniz.
  • Parkeler bu sezon renk değiştirdi artık bildiğimiz klasik renkler var. Belki de biraz kuraldışı olmanın zamanı gelmiştir. Nitekim sezonun gözdesi gri olan parkeler.
dekorasyon modası

dekorasyon modası

  • Gelelim biraz da mobilyalarda kullanılan renklere. Burada karşımıza sıklıkla çıkan renkler: Koyu mavi, limon yeşili ve baharat tonlu kırmızı. Nasıl ama açık, ama koyu her zevke hitap eden bir renk var. Burada işin püf noktası ise evin genel tarzı ile doğru orantılı olması gerektiği. Eğer bu renkleri sevmiyor iseniz son alternatif koyu yeşil.
  • Mobilyalar Retro. Evet, mobilyalar bu yıl bizi biraz eskilere götürüyor ve mobilyalarda eskiye dönüş söz konusu. Kıyıda köşede kalmış mobilyalar varsa çıkarmanın tam sırası şimdi. Country mobilyaları da unutmamalı.
  • Avizeleri unuttuk sarkmayın avize alacaksanız mutlaka sarkıt modelleri tercih etmelisiniz çünkü çok ama çok moda.

Yorum Ekle