2017 Dekorasyon Trendleri

Nasıl ki moda kavramı sürekli olarak değişerek birbirinden farklı ürünleri insanların beğenisine sunuyorsa, aynı şekilde artık dekorasyon konusunda da her sene değişimler gösterilmekte. Böylece olunca şık bir eve sahip olmak isteyenler, belirli trendleri takip etmeyi tercih ediyorlar.

Başucu Köşeleri Ön Planda

Şimdilerde artık komodinlerin dağınık olması gibi bir durum söz konusu değil. Yatak odalarının başucundaki komodinler gerek zarif çiçekler gerek şık mumluklar ve başucu lambaları ile şık bir hale geliyor.

2017 dekorasyon

2017 dekorasyon

Bitkiler Duvardan Sarkacak

Sukulent ve kaktüsler özellikle de son dönemlerde en sık kullanılan bitki türleri arasında kendine yer buluyor. Bunları evlerinde şık bir şekilde kullanmak isteyenler ise sicimleri ya da makrome örgüleri kullanarak çiçekleri tavandan asarak mekana oldukça şık bir görünüm katmayı da başarıyorlar.

Saydam Dokuları Kullanın

Renkli akrilikler ya da pleksiglaslar ile hazırlanmış olan ürünlerin yanı sıra son dönemlerde evlerde sıklıkla kendine yer bulan renkli camlar sayesinde evlerin her odası daha öncesinde olmadığı kadar güzel bir görüntüye kolaylıkla erişmiş oluyor.

dekorasyon trendleri

dekorasyon trendleri

Dekorasyonda Mavinin Etkisi

Her ne kadar siyah ve beyaz gibi renkler dekorasyondaki etkin renklerin içerisinde kendine yer buluyor olsa da şimdilerde bu renklerin içerisine mavi de eklenmiş durumda. Mavinin en güzel tonları evlerin birçok farklı alanında kendine yer buluyor. Metalik ya da ahşap detaylar ile birleşen mavi, ortaya çok güzel bir dekorasyonun çıkmasını sağlıyor.

Yorum Ekle