2017 Yılının Örgü Modası

Özellikle annelerimizin ve büyüklerimizin elinden örgü hiç düşmez. Yün atkılar, kazaklar çoraplar ve bunun gibi benzeri birçok parçayı bilenler çok iyi örebiliyor. El emeği göz nuru olan bu örgüler uzun süreler boyunca kullanılabilir.

örgü modelleri

örgü modelleri

2017’de kış içine girmişken birçok kişinin de takdir edeceği gibi herkes örgü parçalar kullanmaya başladı. Çünkü bu yıl örgü altın yılını yaşıyor. Bu nedenle siz değerli okuyucularımıza bu yazımızda örgü tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca sadece kıyafetlerde değil evinizin bazı köşelerinde de örgüyü kullanabilirsiniz.

Bazı Örgü Önerileri

Örgüden puf minderler yapabilirsiniz, yastıklarınızı örgü ile geçirebilirsiniz. Bardak altlıklarının rengarenk örgü modelleri de mevcut ve en vazgeçilmez kış parçalarından bir tanesi de kuşkusuz ki battaniyeler. Örgü battaniyelerden mutlaka annenize veya büyüklerinizden birine ördürün. Eğer yetenekli iseniz siz de kendiniz için bir tane örebilirsiniz. Örgü örerek kendinizi dinlendirme bilmenizde mümkündür. Yani bu size bir terapi gibi gelebilir.

örgü modası

örgü modası

Ayrıca bir başka tavsiyemiz de örgü çantalar. Wayuu bag diye bilinen çantalar önümüzdeki aylarda sıklıkla karşınıza çıkacak.

Yorum Ekle